SØPPEL OG SLIKT

Vi vil at Selvær forblir ryddig og pen, og er takknemlig for at også du som gjest hjelper oss med det.

KILDESORTERING OG RESTAVFALL

Du finner et alt du behøver av informasjon og mottak ved containeren ved fergekaia, lengst sør på Selvær; for rest- og hytteavfall, glass, metall, elektriske artikler og så videre. 

Likevel kan det hende at du lurer du på noe; da ringer du bare til Oddrun Jakobsen, så får du all den informasjon du trenger.

Hennes mobilnummer er 992 41 919

Skjermbilde 2018-10-02 08.31.55.png

 

SØPPELDUNKER PÅ ØYA

er det ikke mange av. Men utenfor butikken står det en du kan benytte. Men spør gjerne en selværing, så tar vi gjerne i mot og legger det i vår egen søppeldunk. 

 

PLUKK GJERNE OPP ...

Rusler du forbi en tomflaske, papir, plastbit eller slikt som hører hjemme oppi en søppeldunk, bruker vi å plukke det opp. Det er en god en vane.

Gjør du som oss, setter vi stor pris på det. 

 

SØPPELDUGNAD

Vi har en dag før sommeren hvor vi plukker søppel som kommer med havet. Vi tar en skikkelig dugnad langs strandlinja og på holmer rundt Selvær. Det er overraskende mye vi finner, så vi kjenner også på fortvilelsen over dette globale problemet.

Etter endt dugnad samler vi titalls søppelsekker og sørger for at det blir håndtert på en riktig måte.  Ønske også du å være med på et skippertak - også utenom dugnaden - så kan du få en slik spesialsekk i butikken.