LOKALET FOR DEN STORE ANLEDNINGEN…

Storhurra´n er opprinnelig selve kolonialen her på Selvær; bygget for å sørge for det nødvendigste for en befolkning med store store ungeflokker, arbeidsomme voksne, et storinnrykk av fiskere som var innkvartert høyt og lavt under skreifisket midtvinters. Den tiden er for lengst over. Det medførte at bygget sto tomt i mange, mange år. Det var et heller trist skue å se bygget forfalle mer for hvert år

Storhurra´n har en lang og broket historie. Den har Olav og Randi gjennom ti års iherdig innsats med restaurering sørget for; fortsatt sitter husets historie i veggene og faktisk i hver krik og krok.

Det hvite praktbygget strekker seg på solide påler ut i sundet og byr på seg selv slik at en hver gjest lett kan fortape seg i med både vakre og nostalgiske deltaljene som hver for seg bærer på sin historie.

BÅDE INTIMT OG ROMSLIG

1. etasjen har et hovedrom på omtrent 80 kvm. Her er det en åpen kjøkkenløsning med en halv pram som en spenstig bardisk, og ellers med sitteplass til et åttitalls gjester eller deromkring.

I 2. estasje er det en trivelig leilighet med stue, kjøkken, bad og tre soverom.

Loftsetasjen er i ferd med å innredes i stil med resten av huset.

 “Hus trenger folk”, som det heter. Med ett dukket Olav og Randi opp og hadde planer om et aldri så lite ansiktsløft av det slitne bygget ….              Kom gjerne innom og ta en titt?

“Hus trenger folk”, som det heter. Med ett dukket Olav og Randi opp og hadde planer om et aldri så lite ansiktsløft av det slitne bygget …. Kom gjerne innom og ta en titt?

Denne siden er under utarbeidelse.